Hvem er jeg?

                                   

Hej, jeg hedder Ann Kathrine er fra 1982. Jeg bor sammen med min mand Niels der arbejder som lagerchef i Nørresundby og sammen har vi 3 dejlige børn. Cecilie Valencia er fra 2004 går på Aalborg Hus gym. Marcus Sylvester er fra 2007 går i 10 klasse på klostermarken. Isabella Rochelle er fra 2008 går i 9 klasse på gug skole. 

Vi bor i et dejligt hus på en lukket vej i gug, med en god stor lukket have med legetårn, sandkasse, rutsjebane, gynger. Vi har også en masse frugt træer, højbede med div grøntsager og de bedste jordbær og hindbær. Så har vi en stor gårdsplads. Hvor der er masser af cykler, scootere, gåvogne, løbecykler og div. legetøj. Huset er 140 kvm og børnene må være i hele huset og i hele haven.

 Jeg er som person meget glad, udadvendt, stabil og ærlig. Kan tåle kritik, men kan også lide at få ros. Vil gøre mit for at vores samarbejde bliver godt. Jeg har tidligere arbejdet på Tulip og før det som smørrebrødsjomfru og kok.

Jeg er privat børnepasser fordi jeg elsker børn. At se dem lege, grine, lære og udvikle sig, er det bedste ved mit job. Jeg har været privat børnepasser siden 2008 og har derfor stor erfaring. Jeg tilbyder børnene en god, tryg og kærlig hverdag med masser af leg, sang, tegne, danse, læse, sjov og ballade.

I min fritid er jeg meget aktiv i Gug Boldklub som holdleder, medlem af kantine udvalget, Gug boldklubs venner og hjælpetræner. Jeg elsker at gå ture, laver styrke træning og nyder også mange gode bøger. 

Jeg er efteruddannet i ‘ Børn og Natur’ og ‘er Grønne Spirer’ og bruger naturen meget. Jeg har desuden også meget erfaring med børneeksem,  astma/bronkitis og allergi. Mit hjem er allergivenligt og rygerfrit. Ingen dyr. Jeg har også fået mig en ladcykel, så nu er vi på ture rundt i Gug og Aalborg 🙂