Dagligdagen

Jeg prioriterer højt, at børnene har en tryg og genkendelig hverdag. Jeg elsker at være ude, så derfor forsøger vi at komme ud hver dag.

Jeg fik i foråret 2023 købt mig en ladcykel så nu kommer vi endnu mere ud på en masse dejlige ture.

Vores dage kan se sådan ud

Børnene komme imellem 7:15-8:30, ca 8:30 spiser vi formiddags mad. Efter ca kl 9:00 går vi ud i haven, på tur el inde og lege el være kreativ Kl ca 11:00 spiser vi middagsmad. Så vil vi have hyggestund fra 11:40-11:55 med lidt musik el en bog. Så bliver de puttet. Nogle sover ude andre inde. Imellem 14:00-15:00 står de op. Hvor der vil blive serveret eftermiddagsfrugt/brød. Så hygges der inden de bliver hentet.

Jeg benytter også Mindfullness, massage og yoga. Det er noget som alle børnene elsker at være med til. Nogle af dagene inde bruger vi til at lave kreative ting til børnene eller til far og mor. 

Børnene kommer på gåture i skoven og legepladser. En gang om ugen er vi i legestue med 1 kollega og hendes børn for at give børnene social forståelse og venskaber inden børnehaven. Vi besøger Zoologisk Have, Aalborg Lufthavn, Leo,s Legeland/hermanshule, Egholm,  DGI Nordkraft, bondegård , Biblioteket og andre kollegaer. m.m.

Børnene hjælper til med at dække bord, og lave mad. Det er altid et stort hit. Vi går i haven og plukker div. grønt/frugter til vores mad eller eftermiddags frugt. Børnene lærer om ‘fra jord til bord’, og ser hvor tingene egentlig kommer fra. Børnene er vilde med at komme ud og grave/plukke de ting vi skal spise. 

Facebook. På Facebook har jeg en helt lukket side for forældrene. Her  lægger jeg billeder, ugeplan og div ting op på. Flere gange ugentligt. Så kan man som forældre også følge med i dagligdagen. Bedsteforældrene er også meget velkommen til at følge med på siden.

Jeg har tre vikarer tilknyttet min private pasning. Min mand, min ældste datter og min søster. De kan komme ind og hjælpe hvis jeg skal akut til lægen, tandlægen el andet der ikke kan lægges udenfor min åbningstid. 

Legestuen. Vi går i legestue hver fredag i B-52 på Scoresbysundvej, (5 minutter fra mit hus). Vi mødes med en kollega og hendes børn. Børnene afleveres og afhentes i legestuen. I legestuen hygger vi med masser af musik, leg, læsning, ude hygge, fodbold og dans. Vi har også scootere, gåvogne og rutsjebane som kommer ind og bliver flittigt brugt. Der er også en stor lukket kunststofbane, hvor vi ofte er ude og lege og spille bold eller lege fangeleg. Vi afholder fastelavn, den årlig fotografering i november, bedsteforældre-julehygge-dag og fødselsdage i legestuen.
I skal huske at medbringe ekstra tøj, sut, bamse og barnevogn, hvis barnet sover ude i legestuen. Jeg tager bleer med.
De børn der sover inde har vi madrasser og tæpper til. Det er en god ide at huske futter, da gulvet kan godt være lidt hårdt mod ens strømper.